Somon cu lamaie, capere si rozmarin

somon cu lamaie, capere si rozmarin

Ingrediente somon cu lamaie, capere si rozmarin

  • 4 fileuri de somon;
  • 1/4 cana de ulei de masline extravirgin;
  • 1/2 lingurita de sare;
  • 1/2 lingurita de piper macinat;
  • o lingurita de rozmarin;
  • 2 lamai taiate felii;
  • zeama de la o lamaie;
  • vin alb;
  • 4 lingurite de capere;
  • 4 bucati de folie de aluminiu;

Mod de preparare somon cu lamaie, capere si rozmarin

  1. Fileurile de somon se asezoneaza cu sare, piper, rozmarin si ulei de masline, dupa care se asaza pe cate o folie de aluminiu suficient de mare incat sa poata fi impachetate.
  2. Deasupra fiecarei bucati de somon se pun cate 2 felii de lamaie, o lingura de zeama de lamaie, 2 linguri de vin si o lingurita de capere, apoi se impacheteaza.
  3. Pachetelele se asaza intr-o tigaie grill incinsa si se gatesc timp de 10 minute.

Pofta mare! 🙂

Sursa: foodnetwork.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate