Ingrediente ciuperci umplute cu quinoa si cartofi dulci
- 4 cartofi dulci;
- 2 linguri de ulei de masline;
- sare;
- piper;
- spanac;
- 2 cani de quinoa (fierte);
- 6 ciuperci portobello;
Mod de preparare ciuperci umplute cu quinoa si cartofi dulci
- Adauga cartofii taiati cubulete intr-o tava pentru copt (tapetata cu hartie pentru copt) si lasa-i la cuptor timp de 30-40 de minute.
- Cu 1-2 minute inainte sa fie gata, indeparteaza hartia de copt si adauga cateva frunze de spanac proaspat.
- Dupa 3 minute scoate tava de la cuptor si lasa amestecul sa se raceasca.
- Amesteca quinoa, cartofii dulci si spanacul intr-un bol si asezoneaza cu sare si piper.
- Ciupercile, spalate si curatate, se ung cu ulei de masline si se asaza intr-o tava. Adauga amestecul de quinoa, cartofi dulci si spanac.
- Presara o lungura de ulei de masline deasupra si introdu tava la cuptor.
- Se coc timp de 15-25 de minute.
Informatii nutritionale (per ciuperca)
Calorii: 196
Proteine: 5 g
Carbohidrati: 32 g
Fibre: 5 g
Sodiu: 91 g
Grasimi: 6 g (dintre care 1 g saturate)
Pofta mare!
Sursa reteta: greatist.com