Pulpe de pui cu cartofi dulci

pulpe de pui cu cartofi dulci

Ingrediente pulpe de pui cu cartofi dulci

  • 2 linguri de mustar Dijon;
  • 2 linguri de cimbru proaspat;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • pulpe de pui (500g);
  • sare si piper;
  • 2 cartofi dulci, curatati de coaja si taiati cubulete;
  • 1 ceapa rosie, taiata in 4;

Mod de preparare pulpe de pui cu cartofi dulci

  1. Incalzeste cuptorul in prealabil la 200°C, introducand inclusiv tava tapetata cu hartie pentru copt.
  2. Amesteca mustarul, cimbrul, o lingurita de ulei si cate un praf de sare si piper. Intinde mixtura pe pulpele de pui, in mod egal.
  3. Amesteca bucatile de ceapa rosie si cartofii dulci cu o lingura de ulei de masline, un praf de sare si piper.
  4. Scoate tava din cuptor si pune legumele pe hartia de copt. Asaza pulpele de pui deasupra.
  5. Reintrodu tava la cuptor.
  6. Vor fi gata cand puiul este patruns, iar legumele capata o textura moale si o culoare aurie.

Pofta mare!

Sursa:

http://www.eatingwell.com

5/5 - (1 vote)

2 Comments

  • Buna Adina! Intrebarile mele sunt legate de combinatiile alimentelor… gasesc o dificultate in a mi pregati ceva optim si sanatos si sunt prinsa in contradictii, nu stiu pe cine sa cred! Am fost la o consultatie gratuita la un centru nutritie si mi-au spus sa combin corect alimentele, proteinele cu carbohidratii e o mixtura gresita dupa ei. Scopul meu este sa ma ingras. multe surse spun ca carbohidratii ajuta mult, da, stiu, carbo sanatosi : orez brun, paine integrala, cereale, cartofi etc. Darstiu si ca am nevoie si de proteine ptr muschi. Atunci cum sa procedez ? La o masa sa mananc proteine cu legume si la alta doar carbs cu legume >?? Te rog, lumineaza-ma 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate