Supa de linte si morcovi

supa de linte si morcovi

Ingrediente supa de linte si morcovi (2 portii)

  • 1 ceapa (taiata);
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • 3 catei de usturoi (tocati marunt);
  • 2 morcovi (taiati cuburi);
  • 85 g de linte rosie;
  • 1 cubulet de supa de legume;
  • 2 linguri de patrunjet;

Mod de preparare supa de linte si morcovi

  1. Caleste ceapa timp de 2 minute, apoi adauga usturoiul si morcovii.
  2. Adauga un litru de apa peste legumele calite, lintea si cubul de supa de legume si acopera oala. Se lasa la fiert timp de 15 minute, la foc mediu.
  3. La final se presara patrunjelul taiat.

Informatii nutritionale supa de linte si morcovi (per portie)

Calorii: 258

Grasimi: 5 g

Carbohidrati: 37 g

Fibre: 8 g

Pofta mare!

Sursa: 

www.bbcgoodfood.com/recipes/red-lentil-carrot-soup

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate