Cod cu ceapa verde si cartofi picanti

cod cu ceapa si cartofi picanti

Carnea de cod este foarte bogata in proteine sanatoase, contine foarte putine calorii si numeroase vitamine si minerale necesare pentru functionarea optima a organismului.

Ingrediente pentru reteta de cod cu ceapa verde si cartofi picanti

Portii: 4

Preparare: 15 de minute

Timp total: 30 de minute

  • 12 cartofi rosii (curatati si taiati felii);
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • jumatate de lingurita de pudra de chilli;
  • sare (Kosher, de preferat) si piper negru;
  • 6 bucati potrivite de cod;
  • o legatura de ceapa verde;
  • o lamaie;

Cod cu ceapa verde si cartofi picanti: mod de preparare

cod cu ceapa verde si cartofi

  1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Pe o bucata de hartie pentru copt asaza cartofii taiati felii, adauga o lingura de ulei de masline, pudra de chilli, jumatate de lingurita de sare si un prafai de piper si se dau la cuptor. (se lasa aproximativ 20-25 de minute)
  2. Asaza codul si ceapa verde (maruntita sau intreaga) pe o alta hartie pentru copt. Adauga o lingura de ulei de masline, asezoneaza cu jumatate de lingurita de sare si un prafai de piper.
  3. Dupa ce cartofii s-au rumenit 10 minute, adauga si pestele.
  4. Se lasa aproximativ 12-15 minute, dupa care se scoate si se stoarce deasupra lui zeama de la o jumatate de lamaie.

Pofta mare! 🙂

Ai incercat reteta de cod cu ceapa verde si cartofi picanti? Spune-ne cum ti-a iesit! 🙂

Sursa articol: realsimple.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate