In aceasta perioada preparatele din carne de porc sunt cele mai consumate. Incearca reteta light de muschi de porc cu ceapa caramelizata!
Nr. portii: 4;
Timp de preparare: 10 minute;
Timp de gatire: 30 minute;
Ingrediente muschi de porc cu ceapa caramelizata
- 1 lingura de ulei vegetal;
- 500 g de muschi de porc;
- 3 lingurite de sare;
- 2 lingurite de piper negru macinat;
- 1 ceapa medie;
- 1 cana de apa;
Mod de preparare muschi de porc cu ceapa caramelizata
- Muschiul de porc se asezoneaza cu 2 lingurite de sare si o lingurita de piper.
- Se incinge o tigaie, se adauga uleiul, apoi muschiul de porc si se rumeneste pe ambele parti.
- Se taie ceapa, apoi se adauga peste mushiul de porc impreuna cu o cana de apa. Se da focul mic, se acopera si se mai lasa 20 de minute.
- Muschiul de porc se intoarce si se adauga restul de sare si piper.
- Se acopera si nou, apoi se mai gateste panha cand apa se evapora, iar ceapa capata o culoare maronie,
Pofta mare! 🙂
Informatii nutritionale muschi de porc cu ceapa caramelizata
- Calorii: 212 (per portie)
- Grasimi: 10, 32 g
- Proteine: 24, 68 g
- Carbohidrati: 4,2 g
Sursa reteta: fatsecret.com