Penne carbonara

penne carbonara

Ingrediente penne carbonara (4 portii)

  • 300 g de penne;
  • 1 lingura de ulei vegetal;
  • 4 feliute de piept de curcan;
  • o legatura de ceapa verde, taiata;
  • 150 g de branza cu usturoi si ierburi si continut scazut de grasimi;
  • 1 ou mare;
  • 150 ml de lapte cu 1% grasime;
  • 40 g de parmezan cu un continut scazut de grasimi;
  • piper negru;
  • 2 linguri de patrunjer proaspat;

Ingrediente penne carbonara

  1. Se gatesc pastele conform instructiunile de pe ambalaj.
  2. Intre timp, adauga uleiul intr-o tigaie pentru prajit. Dupa ce uleiul s-a incins caleste feliile de piept de curcan si ceapa.
  3. Amesteca parmezanul si oul intr-un bol, adauga amestecul de ceapa si carne apoi laptele, jumatate din cantitatea de branza si patrujelul. Se asezoneaza cu piper.
  4. Scurge pastele si adauga-le in tigaia de prajit impreuna cu amestecul cu ou. Se lasa pe foc 2-3 minute apoi se presara deasupra restul de branza.

Informatii nutritionale penne carbonara per portie

Calorii: 409

Grasimi: 9 g

Zahar: 8 g

Pofta mare!

Sursa: 

http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/531682/lower-fat-carbonara

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate