Ingrediente piept de pui cu usturoi, busuioc si partunjel
- 1 lingura de patrunjel uscat;
- 1 lingura de busuioc uscat;
- 4 bucati de piept de pui;
- 4 catei de usturoi, taiati marunt;
- 1/2 lingurita de sare;
- 1/2 lingurita de fulgi de ardei iute;
- 2 rosii;
Mod de preparare piept de pui cu usturoi, busuioc si patrunjel
- Incalzeste cuptorul.
- Unge vasul cu ulei sau foloseste un spray cu ulei pentru gatit si presara o lingurita de patrunjel si o lingurita de busuioc.
- Adauga bucatile de piept de pui si distribuie usturoiul deasupra.
- Amesteca intr-un bol restul ingredientelor: cantitatea de patrunjel si busuioc ramasa, sarea, fulgii de ardei iute si presara amestecul deasupra bucatilor de piept de pui. La final adauga rosiile.
- Introdu vasul acoperit la cuptor timp de 25 de minute, dupa care indeparteaza capacul si mai lasa-l 15 minute pana cand devine suculent.
Pofta mare!
Sursa: