Varza de Bruxelles cu ciuperci

varza de bruxelles cu ciuperci

Timp de preparare: 15 m;

Timp de gatire: 25 m;

Ingrediente varza de Bruxelles cu ciuperci

  • 4 cani cu varza de Bruxelles, curatata si taiata pe jumatate;
  • 1 kg de ciuperci;
  • 5 linguri de unt;
  • 1/2 cana de patrunjel taiat marunt;
  • sare si piper;
  • zeama de lamaie;

Mod de preparare varza de Bruxelles cu ciuperci

1. Varza de Bruxelles se fierbe timp de 15 minute intr-o oala cu apa clocotita si un praf de sare. Se strecoara si se da deoparte.

2. Separat, se topeste untul la foc mediu. Se adauga ciupercile si se gatesc pana cand devin maronii, dupa care se adauga varza de Bruxelles, se presara patrunjelul si zeama de lamaie.

Pofta mare!

Sursa reteta:

allrecipes.com

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate