Humus din sfecla rosie si naut

humus din sfecla rosie si naut

Ingrediente humus din sfecla rosie si naut

  • 2 sfecle rosii;
  • 1 conserva naut;
  • 300 g tahini;
  • 2 catei de usturoi;
  • sucul de la 1 lamaie;
  • sare si piper;

Mod de preparare humus din sfecla rosie si naut

  1. Preincalzeste cuptorul la 100°C.
  2. Curata, spala si taie sfecla rosie felii.
  3. Asaza feliile de sfecla rosie pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si introdu tava la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.
  4. Cand sfecla rosie este coapta, transfera toate ingredientele intr-un procesor alimentar si blenduieste-le pana cand obtii o pasta omogena.

Se poate servi alaturi de legume proaspete.

Pofta mare! 🙂

Sursa: https://draxe.com

3/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate