Ingrediente paste cu rosii, masline si vinete
- 2 linguri de ulei de masline;
- 1 vanata mare, taiata cuburi;
- 2 catei de usturoi;
- 4 rosii, taiate cuburi;
- 50 g masline verzi/negre, fara samburi;
- 2 linguri otet (optional);
- 50 g capere;
- 300 g paste;
- patrunjel, busuioc proaspat;
- sare, piper, paprika dupa gust;
Mod de preparare paste cu rosii, masline si vinete
- Incalzeste uleiul la foc mediu. Soteaza vanata timp de aproximativ 5 minute, apoi adauga usturoiul tocat marunt, rosiile, caperele si otetul. Amesteca bine, iar apoi adauga condimentele. Se mai lasa la foc aproximativ 10 minute.
- Gateste pastele conform instructiunilor inscrise pe ambalaj, scurge-le, adauga-le peste compozitia cu vinete si rosii si amesteca bine.
Pofta mare! 🙂
Sursa: http://www.eatingwell.com