Omleta greceasca
Iata un mic-dejun gustos, copios si sanatos care te poarta cu gandul pe taramnul zeilor.
Portii: 2
Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire efectiv: 15 minute
Ingrediente:
¼ cana de spanac fiert
4 oua
½ cana de branza feta faramitata
2 fire de praz, tocate marunt
2 linguri de marar tocat
2 lingurite de ulei de masline extra-virgin
Mod de preparare:
1. Stoarce spanacul pentru a indeparta apa in exces. Bate ouale intr-un caston, adauga branza feta, prazul, mararul, spanacul si putin piper, dupa gust. Amesteca usor.
2. Incalzeste uleiul intr-o tigaie. Adauga compozitia de mai sus si distribuie-o in mod egal in tigaie, apoi lasa-o pe foc pana cand capata o culoare aurie, 3-4 minute, pe fiecare parte.
Continut nutritiv per portie: Calorii 271, Grasimi 19g (Saturate 7g), Sodiu 432mg, Carbohidrati 4g, Fibre 2g, Proteine 19g, Potasiu 284mg.