Salata de iarna cu ciuperci si nuci

salata de iarna

Salata de iarna cu ciuperci si nuci

Portii: 4

Timp de pregatire: 20 minute

Ingrediente:

1 ceapa verde taiata fin

4 cani de salata verde

1 andiva taiata in felii subtiri

1 bulb de fenicul tocat fin

120g de ciuperci

¼ cana de nuci

1 lingura de otet din vin rosu

1 lingurita de mustar

2 lingurite de ulei de nuci sau de masline, sau mai mult, in functie de gust

Mod de preaparare:

1. Pentru a prepara dressingul, combina ceapa verde, otetul, mustarul si un varf de lingurita de sare intr-un castronel si lasa-l deoparte 5 minute. Adauga apoi uleiul si amesteca.

2. Pune bucatelele de nuci intr-o tigaie mica pe foc si lasa-le 2-3 minute.

3. Combina intr-un castron salata verde, andiva, feniculul si ciupercile, apoi adauga dressingul si amesteca usor. Presara bucatelele de nuci deasupra.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 211, Carbohidrati 10g, Proteine 4g, Fibre 5g, Sodiu 34mg, Potasiu 627mg.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate