Paste cu rosii si busuioc

paste cu rosii si busuioc

Paste cu rosii si busuioc

O reteta savuroasa, plina de vitamine si usor de preparat, pentru o zi insorita! 😉

Portii: 4

Timp de pregatire: 15 minute

Ingrediente:

375g de paste penne

400g de rosii (cherry)

¼ cescuta de ulei de masline

2 catei de usturoi marisori, zdrobiti

1 ½ lingura de otet din vin rosu

1 ceasca de frunze proaspete de busuioc

180g de brazna broccocini (sau mozzarella)

Mod de preparare:

1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, intr-o cratita mai mare, apoi scurge-le bine.

2. Taie rosiile in jumatate. Incalzeste 2 lingurite de ulei de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga usturoiul si lasa-l pe foc 1 minut. Adauga rosiile si lasa totul pe foc 4 – 5 minute, amestecand din cand in cand. Adauga otetul din vin rosu, restul de ulei si un varf de lingurita de zahar pudra si amesteca. Ia amestecul de pe foc.

3. Adauga busuiocul, branza si pastele si amesteca usor. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 550, Proteine 19.50g, Fibre 4.9g, Grasimi 22g (Saturate 6.70g), Sodiu 138mg.

Multumim pentru vot!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate