Ciuperci cu usturoi si patrunjel
Se prepara usor si repede, sunt absolut delicioase si foarte, foarte sanatoase! 🙂
Portii: 4
Timp de pregatire: 10 minute
Ingrediente:
¼ cescuta de ulei de masline
500 g de ciuperci
3 catei mari de usturoi, tocati marunt
50 ml de vin alb
1 lingura de zeama de lamaie
1 varf de lingurita de chilli
1 lingura plina de patrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare:
1. Incalzeste o tigaie maricica si toarna uleiul. Adauga ciupercile si usturoiul si lasa totul pe foc 2 minute, amestecand periodic.
2. Micsoreaza flacara aragazului. Adauga vinul, zeama de lamaie si chilli. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Amesteca bine si mai lasa 2 – 3 minute totul pe foc.
3. Adauga patrunjelul deasupra si serveste!
Pofta buna!
Continut nutritiv per portie: Calorii 175, Proteine 4.50g, Fibre 3.50g, Grasimi 15g (Saturate 2g), Carbohidrati 2.50g.