Frigarui de pepene cu prosciutto, mozarella si busuioc
In aceste zile calduroase, uita de carnea de gratar care pica greu la stomac si este foarte toxica si incearca niste frigarui… altfel. O gustare racoritoare si satioasa, perfecta pentru o masa in familie sau o iesire la iarba verde.
Portii: 12
Timp de pregatire: 15 minute
Ingrediente:
350g pepene galben
12 bucatele rotunde de branza mozarella
12 felii de prosciutto
12 frunze de busuioc proapat
1 lingurita de ulei de masline
Mod de preparare:
1. Foloseste o lingura-cupa de inchetata pentru a obtine 12 bilute de pepene galben, apoi infige-le pe batul de frigarui.
2. Impatureste feliile de prosciutto si adauga-le la frigarui, apoi infige si mozarella si frunzele de busuios. Stropeste cu o picatura de ulei de masline si adauga condimente dupa gust.
Pofta buna!
Continut nutritiv per portie: Calorii 120, Grasimi 8g (Saturate 4.5g), Fibre 0.5g, Proteine 11g, Carbohidrati 1g.