Frigarui cu mozzarella, nectarine si sos pesto
O reteta care se prepara cat ai zice…pesto! 🙂
Timp de preparare: 15 minute
Portii: 10 (x2 frigarui)
Ingrediente
- 450g mozzarella proaspata
- 3 nectarine
- ½ cana sos pesto
Mod de preparare:
1. Taie mozzarela in cubulete micute (aprox. 2 cm). Sectioneaza fiecare nectarina in 6 felii, si fiecare felie pe jumatate.
2. Pune cate 2 cubulete de mozzarella si 2 bucati de nectarina pe fiecare bat. Aseaza frigaruile pe un platou, apoi stropeste-le cu sos de pesto si putin ulei de masline, daca este necesar.
Pofta buna!
Continut nutritiv per portie: Calorii 214, Grasimi 16g (saturate 7g, monosaturate 6g, polisaturate 1g), Proteine 13g, Carbohidrati 6g, Fibre 1g, Colesterol 40mg, Fier 1mg, Sodiu 375mg, Calciu 315mg.