Salata cu spanac, struguri, branza si curmale

salata struguri spanac

Salata cu spanac, struguri, branza si curmale

Iata o reteta simpla, care redefineste conceptul de salata! De ce? Pentru ca e o imbinare surprinzatoare de arome, texturi, vitamine si minerale, cu un gust puternic, dar racoritor in acelasi timp.

Portii: 6

Timp de pregatire: 10 minute

Ingrediente:

100g curmale (preferabil proaspete)

150g bobite de strugure

100g frunze de spanac

75g de branza (albastra)

3 lingurite otet balsamic sau otet din vin rosu

2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:

1. Scoate samburii din curmale, apoi taie-le in bucatele. Combina, intr-un castron maricel, curmalele, frunzele de spanac, boabele de struguri si branza albastra taiata cubulete.

2. Combina uleiul si otetul intr-un borcanel cu capac, adauga sare si piper dupa gust si agita bine pentru omogenizare. Toarna dressingul peste salata si amesteca usor.

Continut nutritiv per portie: Calorii 170, Grasimi 10g (Saturate 3.5g), Fibre 2g, Proteine 3.5g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate