Salata spanac cu andive, nuci si ridichi
Pregateste-ti papilele gustative pentru o combinatie fabuloasa de arome, sanatate si vitalitate!
Portii: 6
Timp de pregatire: 15 minute
Ingrediente:
100g nuci taiate in bucatele maricele
1 telina rasa
150g frunze proaspete de spanac, andive, salata verde, rucola etc.
1 legatura de ridichi
2 linguri de zeama de lamaie
1 lingura de ulei de masline
1 lingurita de miere
50ml otet de vin alb
Mod de preparare:
1. Incalzeste o tigaie la flacara medie si rumeneste nucile 2-3 minute.
2. Amesteca intr-un borcanel cu capac otetul, uleiul, mierea, sare si piper dupa gust. Agita bine pana la omogenizare.
3. Umple un castron cu apa si adauga zeama de lamaie, apoi pune telina in apa si las-o cateva minute.
4. Combina intr-un castron mare spanacul si celelalte legume cu frunze verzi, nucile, telina bine stroarsa, ridichile taiate fin si dressingul si amesteca usor.
Pofta buna!
Conutinut nutritiv per portie: Calorii 180, Carbohidrati 8g, Grasimi 15g (Saturate 1g), Fibre 4g, Proteine 4g.