Ingrediente ardei umpluti la cuptor
- 6 ardei grasi;
- 200 g de bacon (taiat marunt);
- 1 ceapa (curatata si tocata);
- 1 lingura de unt;
- 30 g de crutoane;
- 2 oua fierte tari;
- 45 g de branza Cheddar (rasa);
- sare si piper (dupa gust);
Mod de preparare ardei umpluti la cuptor
1. Pentru umplutura: Bucatile de bacon si ceapa tocata se calesc in unt timp de 10 minute. Se ia tigaia de pe foc si se adauga crutoanele, ouale taiate, jumatate din cantitatea de branza si condimente.
2. Se scot cotoarele ardeilor si se curata in interior, inclusiv de nervuri. Se spala si se lasa la scurs.
3. Se adauga amestecul cu bacon in ardei, iar la final se presara deasupra lor si cantitatea de branza ramasa. Tava se pune la cuptor si se lasa timp de 45 de minute.
Ardei umpluti la cuptor: informatii nutritionale (per ardei)
Calorii: 240;
Grasimi: 15 g;
Sursa reteta