Ingrediente biscuiti din conopida si bacon
- 2 oua mari;
- 1 conopida medie, maruntita;
- 1 ardei usturat, tocat marunt;
- 1 lingura pudra de usturoi;
- 1 varf de cutin sare;
- ½ cana faina de migdale;
- 2 linguri ulei de cocos;
Mod de preparare biscuiti din conopida si bacon
1. Preincalzeste cuptorul la 200 º C.
2. Marunteste conopida intr-un blender.
3. Pune o tigaie pe aragaz, incalzeste uleiul de masline, apoi adauga conopida maruntita si ardeiul iute tocat marunt. Soteaza timp de 5-8 minute, pana cand conopida se inmoaie.
4. Transfera amestecul intr-un blender, adauga ouale, baconul, pudra de usturoi, sarea si faina de migdale. Se proceseaza cu ajutorul blenderului pana cand amestecul capata consistenta unui piure.
5. Tapeteaza tava cu hartie pentru copt si formeaza biscuitii cu ajutorul unei linguri.
6. Tava se da la cuptor timp de 35 de minute.
7. Chiar daca biscuiti vor avea o textura moale, ei se vor solidifica la temperatura camerei.
Pofta mare!
Sursa: