Ingrediente briose cu zmeura
- 60 g faina de ovaz
- 60 g faina integrala de orez
- 100 g proteina din zer cu aroma de vanilie fara zahar
- 40 g eritritol de stevia
- 1 lingurita faina de konjac
- 1/2 plic praf de copt
- 1/2 lingurita vanilie macinata
- 1/6 lingurita sare
- 2 bucati albusuri
- 1 ou
- 100 ml lapte (0.1% grasime)
- 50 g iaurt grecesc 0% grasime
- 10 picaturi aroma de zmeura
- 77 g zmeura proaspata
- eritritol de stevia pudra (pentru decor)
Mod de preparare briose cu zmeura
- Combinam faina de ovaz cu faina integrala de orez, whey-ul, faina de konjac, eritritolul cu stevia, praful de copt, sarea si vanilia macinata.
- Adaugam albusurile, oul, laptele, iaurtul si aroma de zmeura. Mixam totul timp de 2-3 minute.
- Turnam compozitia in sapte forme de briose si distribuim zmeura. Scufundam o parte din zmeura in aluat. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 minute pana cand acestea devin aurii la suprafata.
- Lasam briosele sa se raceasca timp de 10 minute in forma, apoi le punem pe farfurie si le lasam sa se mai raceasca putin.
- Le pudram cu eritritol.
Pofta mare!
Sursa: dulciurilenuingrasa.ro