Cartofi dulci cu seminte de dovleac
Probabil ati gatit de nenumarate ori cartofi dulci, pasati. Ingredientele speciale sunt semintele de dovleac si chimenul, numai bune pentru sprijinirea imunitatii.
Portii: 8
Timp de pregatire: 90 minute
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul la 200° C.
2. Puneti cartofii intr-o tigaie si da-i la cuptor timp de o ora, pana se coc bine.
3. Lasa-i sa se raceasca 10 minute inainte de incepe sa-i decojesti.
4. Dupa ce i-ai decojit, pune-i intr-un bol si adauga condimentele si sarea.
5. Paseaza cartofii cu o furculita sau foloseste robotul de bucatarie, pana obtii o pasta.
6. Orneaza totul cu seminte de dovleac.
7. Se servesc imediat, calzi.
Continut nutritiv per portie: calorii 157, grasimi 2.3 g, colesterol 0 g, sodiu 302 mg, carbohidrati 32 g, proteine 2.8 g.
Pofta buna!