Ingrediente cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci
- 4 cartofi dulci, in coaja;
- 1 lingura ulei de masline;
- 1 ceapa rosie;
- 1 bulb de fenicul;
- 100g branza proaspata de vaci;
- busuioc proaspat;
Mod de preparare cartofi dulci umpluti cu fenicul si branza proaspata de vaci
- Preincalzeste cuptorul la 200°C si tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
- Taie cartofii dulci pe jumatate si adauga-i in tava pentru copt, apoi lasa-i la cuptor timp de 40 de minute.
- In uleiul de masline incins, adauga ceapa si feniculul taiate marut. Amestecul se gateste timp de 5-10 minute.
- Scoate cartofii din cuptor si inlatura-le miezul. Pune-l intr-un recipient separat, adauga ceapa si feniculul calite, branza proaspata si busuiocul tocat marunt. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.
- Amestecul obtinut se adauga in cartofi, dupa care se introduc la cuptor pentru inca 25 de minute.
Pofta mare!
Sursa: http://www.taste.com.au