Ciuperci la gratar cu branza feta si salata verde
Nu-i asa ca ti-era dor de ciuperci? Foarte bine, caci am pregatit o reteta poarte simpla pentru tine, dar absolut delicioasa!
Portii: 4
Timp de pregatire: 15 minute
Ingrediente:
800g ciuperci
1 lingura de ulei de masline
2 catei de usturoi
80ml (1/3 cana) de otet balsamic
150g de legume cu frunze verzi (salata, spanac etc.)
½ cana de patrunjel
80g de branza feta faramitata
1. Curata ciupercile si taie-le felii. Pune-le intr-un castron cu uleiul de masline, usturoiul pisat si 60ml de otet balsamic.
2. Incalzeste gratarul la foc mediu. Pune ciupercile pe gratar si lasa-le 3-4 minute, intorcandu-le din cand in cand.
3. Pune frunzele de salata si patrunjelul intr-un alt castron alaturi de restul de otet balsamic si amesteca.
4. Aseaza un pat de salata pe farfurii, apoi adauga ciupercile si presara branza feta deasupra. Adauga condimente dupa gust.
Pofta buna!
Continut nutrutiv per portie: Calorii 150, Grasimi 8g (Saturate 2g), Carbohidrati 3.5g, Fibre 8g, Proteine 12g, Sodiu 230mg.