Ingrediente cotlete de porc cu mere si ceapa la cuptor
- 1 lingura de unt fara sare;
- 4 cotlete de porc;
- 2 mere rosii, fara cotoare, taiate felii;
- 1 ceapa rosie, taiata felii;
- 1 lingurita de cimbru proaspat, tocat marunt;
- 1 lingura ulei de masline;
- sare si piper dupa gust;
Mod de preparare cotlete de porc cu mere si ceapa la cuptor
- Incalzeste cuptorul la 200°C.
- Incalzeste o tigaie care nu lipeste si adauga untul. Dupa ce s-a topit, asaza cotletele de porc si gateste-le cate 3 minute pe fiecare parte.
- Transfera cotletele intr-o tava pentru copt, unsa cu ulei de masline.
- Adauga feliile de mere, ceapa si presara cimbru, sare si piper dupa gust.
- Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute.
Pofta mare!
Informatii nutritionale/ portie
Urmatoarele informatii nutritionale sunt valabile pentru o portie din preparat: un cotlet de porc, 6 felii de mere, 3 felii de ceapa, 2 linguri de sos.
Calorii: 285
Grasimi: 12,4g
Proteine: 24g
Carbohidrati: 20g
Fibre: 3g
Sursa: http://www.myrecipes.com/