Deliciu de toamna: mere coapte cu stafide si migdale

mere coapte stafide migdale

Deliciu de toamna: mere coapte cu stafide si migdale

Sa uitam de frig si sa ne bucuram de frunzele in nuante calde si de miresmele acestui desert delicios si sanatos!

Portii: 4

Timp de pregatire: 30 minute

Ingrediente:

4 mere

1 lingura de zeama de lamaie

1/3 cana stafide

2 linguri migdale

2 lingurite esenta de vanilie

1 lingurita zahar brun (optional)

Mod de pregatire:

  1. Incalzeste cuptorul la 180°C. Folosind cu cutit, scobeste cotorul merelor si stropeste-le in interior cu zeama proaspata de lamaie.
  2. Combina stafidele, esenta de vanilie si migdalele taiate in bucatele si umple merele cu acest amestec.
  3. Aseaza merele intr-o tava, acopera-le cu o folie si pune-le la cuptor pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, indeparteaza folia si reintrodu-le in cuptor pentru inca 15 minute.

Serveste la temperatura camerei. Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 180, Grasimi 3g (Saturate 0.2g), Carbohidrati 37g, Proteine 2g, Fibre 5g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate