Frigarui cu mozzarella, nectarine si sos pesto

frigarui-cu-mozzarella-si-nectarine1

Frigarui cu mozzarella, nectarine si sos pesto

O reteta care se prepara cat ai zice…pesto! 🙂

Timp de preparare: 15 minute

Portii: 10 (x2 frigarui)

Ingrediente

  • 450g mozzarella proaspata
  • 3 nectarine
  • ½ cana sos pesto

Mod de preparare:

1. Taie mozzarela in cubulete micute (aprox. 2 cm). Sectioneaza fiecare nectarina in 6 felii, si fiecare felie pe jumatate.

2. Pune cate 2 cubulete de mozzarella si 2 bucati de nectarina pe fiecare bat. Aseaza frigaruile pe un platou, apoi stropeste-le cu sos de pesto si putin ulei de masline, daca este necesar.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 214, Grasimi 16g (saturate 7g, monosaturate 6g, polisaturate 1g), Proteine 13g, Carbohidrati 6g, Fibre 1g, Colesterol 40mg, Fier 1mg, Sodiu 375mg, Calciu 315mg.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate