Ingrediente fursecuri cu portocale, miere si susan
- 1 1/4 cana de zahar alb;
- o jumatate de cana de zahar brun;
- o jumatate de cana de unt fara sare (trebuie scos de la frigider cu macar o ora sau doua inainte de a incepe prepararea fursecurilor);
- o lingurita de extract de vanilie;
- un ou;
- 1 3/4 cana de faina;
- o lingurita de bicarbonat de sodiu;
- un praf de sare;
- o jumatate de cana de susan;
- 2 lingurite de coaja de portocala, rasa;
- o lingura de suc de portocale;
- 3 linguri de miere;
Mod de preparare fursecuri cu portocale, miere si susan
- Se amesteca zaharul alb cu cel brun, untul si extractul de vanilie intr-un vas mare. Se adauga oul si se amesteca din nou, pana cand ingredientele se omogenizeaza. Adauga apoi faina, bicarbonatul de sodiu si sarea.
- Se adauga jumatate din cantitatea de susan, 3 linguri de miere si coaja de portocala si se amesteca cu ajutorul unui mixer, la viteza medie.
- Separat, pune cealalta cantitate de susan intr-un vas. Ia aluat cu ajutorul unei linguri si trece-l prin susan, dupa care asaza-l in tava pentru copt.
- Se lasa la copt 10, 12 minute.
- Amesteca sucul de portocala si o lingura de miere intr-un vas, apoi toarna topppingul peste fursecuri.
Pofta buna!
Sursa: myrecipes.com