Muschi de porc cu ceapa caramelizata

muschi de porc cu ceapa caramelizata

In aceasta perioada preparatele din carne de porc sunt cele mai consumate. Incearca reteta light de muschi de porc cu ceapa caramelizata!

Nr. portii: 4;

Timp de preparare: 10 minute;

Timp de gatire: 30 minute;

Ingrediente muschi de porc cu ceapa caramelizata

  • 1 lingura de ulei vegetal;
  • 500 g de muschi de porc;
  • 3 lingurite de sare;
  • 2 lingurite de piper negru macinat;
  • 1 ceapa medie;
  • 1 cana de apa;

Mod de preparare muschi de porc cu ceapa caramelizata

  1. Muschiul de porc se asezoneaza cu 2 lingurite de sare si o lingurita de piper.
  2. Se incinge o tigaie, se adauga uleiul, apoi muschiul de porc si se rumeneste pe ambele parti.
  3. Se taie ceapa, apoi se adauga peste mushiul de porc impreuna cu o cana de apa. Se da focul mic, se acopera si se mai lasa 20 de minute.
  4. Muschiul de porc se intoarce si se adauga restul de sare si piper.
  5. Se acopera si nou, apoi se mai gateste panha cand apa se evapora, iar ceapa capata o culoare maronie,

Pofta mare! 🙂

Informatii nutritionale muschi de porc cu ceapa caramelizata
  • Calorii: 212 (per portie)
  • Grasimi: 10, 32 g
  • Proteine: 24, 68 g
  • Carbohidrati: 4,2 g

Sursa reteta: fatsecret.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate