Omleta de albus cu rosii si parmezan

Omleta de albus cu rosii si parmezan

Vrei  un mic dejun usor, sarac in grasimi si colesterol, dar satios si bogat in antioxidanti si licopen? Ai ajuns la locul potrivit! Iti propun o omleta de albus de ou absolut delicioasa si foarte, foarte usor de preparat, recomandata in special sportivilor.

Portii: 1

Timp de pregatire: 10 min

Ingrediente:

1/3 cana de albus de ou (3 albusuri aproximativ)

1 lingurita de ulei de masline

1/3 cana de rosii (cherry) taiate feliute

¼ cana de parmezan

Busuioc, patrunjel, frunze de spanac dupa gust

Mod de pregatire:

1. Incalzeste putin uleiul de masline intr-o tigaie, apoi adauga rosiile (si frunzele de spanac sau ceapa tocata fin, daca iti place) si presara sare si piper dupa gust. Lasa-le aproximativ 1 minut pe foc, intorcandu-le de pe o parte pe alta.

2. Bate albusul de ou si adauga busuiocul, patrunjelul, condimentele si parmezanul, mozarella sau orice alta branza iti place, apoi toarna-le peste rosii.

3. Acopera cu un capac, apoi intoarce omleta cu o spatula pe cealalta parte. Gata!

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 160, Grasimi 8g, Proteine 16g, Carbohidrati 3.5g, Fibre 1g.

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate