Orez cu curcan, struguri si telina
O combinatie dietetica, parfumata, satioasa, un adevarat festin!
Portii: 4
Timp de pregatire: 20- 30 minute
Ingrediente:
1 cana de orez cu bob lung (brun)
1 legatura de sparanghel, firele taiate in bucatele de 3 cm
1 lingura de ulei de masline
2 linguri de otet din vin alb
1 lingurita de mustar
250g de piepr de curcan
1 ardei gras
100g de salata verde
12 boabe de strugure
4 tulpini de telina taiate fin
Mod de preparare:
1. Prepara orezul conform instructiunilor de pe pachet, iar in ultimele 2 minute de fierbere adauga sparanghelul. Trece totul printr-un jet de apa rece si scurge bine.
2. Amesteca otetul, uleiul, mustarul si o lingura de apa calduta intr-un castronel si adauga sare si piper dupa gust.
3. Combina orezul, salata verde, pieptul de curcan, ardeiul si amesteca usor.
Pofta buna!
Continut nutritiv per portie: Calorii 340, Grasimi 8g (Saturate 1.5g), Carbohidrati 45g, Proteine 25g, Fibre 4g.