Orez usor aromat, cu patrunjel, usturoi si lamaie
O combinatie usoara, dar foarte interesanta pentru o masa cu putine calorii!
Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatire efectiv: 20 minute
Ingrediente:
1 ceasca de supa de pui
1 ceasca de apa
1 cana de orez alb, cu bob lung
1 catel mare de usturoi, zdrobit
3 linguri de patrunjel proaspat, tocat
2 lingurite de coaja de lamaie rasa
Mod de preparare:
1. Pune supa de pui si apa la fiert intr-o oala maricica.
2. Adauga orezul si micsoreaza flacara, amestecand imediat.
3. Acopera oala si lasa la fiert 20 de minute pana cand orezul devine fraged si lichidul este absorbit. Ia totul de pe foc si lasa 5 minute oala acoperita, apoi adauga toate celelalte ingredient si amesteca.
Continut nutritiv per portie: Calorii 181, Grasimi 0,7g, Proteine 4,7g, Carbohidrati 37,9g, Sodiu 200mg.