Ingrediente penne carbonara (4 portii)
- 300 g de penne;
- 1 lingura de ulei vegetal;
- 4 feliute de piept de curcan;
- o legatura de ceapa verde, taiata;
- 150 g de branza cu usturoi si ierburi si continut scazut de grasimi;
- 1 ou mare;
- 150 ml de lapte cu 1% grasime;
- 40 g de parmezan cu un continut scazut de grasimi;
- piper negru;
- 2 linguri de patrunjer proaspat;
Ingrediente penne carbonara
- Se gatesc pastele conform instructiunile de pe ambalaj.
- Intre timp, adauga uleiul intr-o tigaie pentru prajit. Dupa ce uleiul s-a incins caleste feliile de piept de curcan si ceapa.
- Amesteca parmezanul si oul intr-un bol, adauga amestecul de ceapa si carne apoi laptele, jumatate din cantitatea de branza si patrujelul. Se asezoneaza cu piper.
- Scurge pastele si adauga-le in tigaia de prajit impreuna cu amestecul cu ou. Se lasa pe foc 2-3 minute apoi se presara deasupra restul de branza.
Informatii nutritionale penne carbonara per portie
Calorii: 409
Grasimi: 9 g
Zahar: 8 g
Pofta mare!
Sursa:
http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/531682/lower-fat-carbonara