Paste cu sparanghel, spanac si bacon, o reteta usoara si rapida, ideala de pregatit intr-una dintre serile saptamanii.
Ingrediente paste cu sparanghel, spanac si bacon
Numar de portii: 4 (marimea unei portii – o cana si jumatate de paste si o lingurita de parmezan)
- 250 g paste;
- 2 felii de bacon;
- 1 ceapa dulce, tocata marunt;
- 400 g sparanghel;
- 300 ml supa de pui;
- 500 g spanac;
- 50 g parmezan maruntit;
- sare si piper dupa gust;
Mod de preparare paste cu sparanghel, spanac si bacon
- Prepara pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
- Caleste baconul intr-o tigaie care nu lipeste, pana devine crocant. Scoate-l din tigaie, marunteste-l si pune-l deoparte.
- Soteaza ceapa timp de 1 minut in aceeasi tigaie.
- Adauga apoi sparanghelul si supa si lasa-le sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana ce sparanghelul devine usor crocant.
- Adauga pastele, spanacul, un sfert de cana de parmezan, piper si amesteca bine.
- Presara deasupra restul de parmesan si baconul.
Pofta mare! 🙂
Valori nutritionale:
- Calorii: 363
- Grasimi: 10 gr
- Proteine: 18 gr
- Colesterol: 18 mgr
Sursa: http://www.myrecipes.com