Pui cu ciuperci si ceapa verde
Portii: 4
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire efectiv: 12 minute
Ingrediente:
1 lingura de ulei de susan
6 fire de ceapa verde tocate
1 catel de usturoi tocat fin
120g de ciuperci maruntite
4 cesti de apa
¼ cana de sos de soia
1 bucata medie de ghimbir, taiata in rondele
450g de piept de pui taiat in 3-4 bucati
Mode de preparare:
1. Intr-o tigaie mare, pune uleiul la incalzit. Adauga ceapa verde si usturoiul si lasa-le pe foc timp de 1 minut. Adauga ciupercile si lasa totul pe foc inca 3 minute.
2. Adauga apa in tigaie, sosul de soia si ghimbirul si amesteca totul pe foc 2-3 minute. Aseaza bucatile de pui in tigaie, lasa focul mai mic si acopera cu un capac. In aproximativ 7 minute puiul va fi gata.
3. Aseaza bucatile de pui pe farfurii si toarna sosul deasupra. Pofta buna!
Continut nutritiv per portie: Calorii 190, Proteine 28g, Carbohidrati 7g, Grasimi 5g (Saturate 0.9g), Fibre 1g.
Felicitari! Asta numesc eu o reteta ”fitt”, echilibrata, fara grasime in mod excesiv si moderata in carbohidrati..