Pui cu spanac si suc de citrice

Pui cu spanac si suc de citrice

O reteta parfumata, gustoasa si satioasa care te va face sa uiti de vremea mohorata de afara! 🙂

Portii: 4

Timp de pregatire: 45 minute

Ingrediente:

¼ cana de suc de portocale

½ lingurita de coaja de lamaie rasa

2 linguri de suc de lamaie

2 linguri de cimbru tocat

2 lingurite de usturoi tocat

1 lingurita de coaja de portocala rasa

1 varf de lingurita de sare

1 varf de lingurita de praf de ardei iute

½ kg de piept de pui

1 lingura de ulei de masline

6 cani de frunze de spanac

Mod de preparare:

1. Combina sucul de portocala si de lamaie, coaja de lamie si de portocala, cimbrul, usturoiul, sarea si praful de ardei iute intr-un castron si amesteca pana la omogenizare.

2. Pune ¼ cana de amestec intr-o punga cu inchidere etansa, adauga pieptul de pui taiat, sigileaza si lasa-l 5 minute.

3. Adauga uleiul peste sosul ramas si amesteca bine cu un tel.

4. Unge o tava cu ulei de gatit. Pune puiul in tava, fara sosul in care a stat si baga-l la cuptor pana se rumeneste.

5. Pune ¼ cana de frunze de spanac in fiecare farfurie, adauga puiul si toarna sosul deasupra.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 183, Grasimi 4,9 g (Saturate 0,9g), Proteine 27,4g, Fibre 2,1g, Fier 2,3g, Calciu 50mg.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate