Pieptul de pui este o alegere alimentara nemaipomenita pentru oricine vrea sa-si mentina greutatea ideala. Si, cu toate acestea, poate deveni foarte usor plictisitor, daca nu incercam retete variate. Asadar, daca te-ai plictisit de clasicul piept de pui cu legume, iata o reteta la indemana, pe care o poti prepara fara mari eforturi: piept de pui umplut cu bacon si kale.
Ingrediente piept de pui umplut cu bacon si kale
- 2 bucati piept de pui;
- 4 bucati bacon;
- 1 ceapa;
- 100 g varza kale;
- 2 catei de usturoi;
- 1 lingurita ulei de masline;
- sare si piper dupa gust;
Mod de preparare piept de pui umplut cu bacon si kale
- Sectioneaza bucatile de pipet de pui, nu foarte mult de jumatate, astfel incat sa formezi un buzunar. Asezoneaza cu sare si piper si pune-le deoparte.
- Intr-o tigaie care nu lipeste, gateste baconul.
- Adauga ceapa, cateii de usturoi, varza kale si uleiul de masline intr-un blender si proceseaza-le pana cand sunt tocate marunt. Adauga apoi baconul maruntit si amesteca.
- Umple bucatile de piept de pui cu amestecul obtinut si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
- Gateste timp de 30-40 de minute la cuptor, pana cand preparatul este gata.
Sa ai pofta! 🙂
Continut caloric/portie: 338
Sursa: www.strongfitnessmag.com
Suna bine! Unde gasim varza kale? 🙂