Quinoa cu boabe de fasole
O reteta pe care o poti folosi pentru gustarile dintre mese sau dupa antrenament, cand ai mare nevoie de energie.
Portii: 1
Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente:
170g quinoa fiarta
50-70 g fasole neagra fiarta sau la conserva
1 rosie, tocata
1 ceapa verde, tocata
1 lingura ulei de masline
1 lingura suc de lamaie
Sare
Piper
Mod de preparare:
1. Spala quinoa in apare rece, apoi pune-o intr-o oala si adauga doua parti de apa la o parte quinoa si pune-o la fiert pentru cca. 15 minute. Las-o inca 15 minute sa se raceasca.
2. Daca nu folosesti fasole la conserva, atunci procedeaza la fel si in acest caz.
Sfat: este bine sa fierbi mai mult din fiecare si sa le pastrezi la frigider pentru prepararea si altor feluri de mancare.
3. Amesteca fasolea si quinoa cu celelalte ingrediente si gata gustarea!
Continut caloric per portie: Calorii 337, Grasimi 8,2g, Grasimi saturate 1,1g, Proteine 14g, Carbohidrati 53g, Fibre 9g, Fier 4g, Sodiu 165 mg, Calciu 88mg.
Mai multe informatii despre quinoa gasesti si aici.