Ingrediente quinoa cu ciuperci, kale si cartofi dulci
- 1 cana quinoa;
- 2 linguri ulei de masline;
- 2 cartofi dulci, curatati si taiati cubulete;
- 500g ciuperci, taiate;
- 2 catei usturoi, tocati marunt;
- 1 varza kale;
- 1 pahar de vin alb sec;
- 100g parmezan, dat pe razatoare;
- sare si piper;
Mod de preparare quinoa cu ciuperci, kale si cartofi dulci
1. Fierbe quinoa cu 2 cani de apa, pana cand ajunge la punctul de fierbere. Apoi, acopera vasul si fierbe quinoa la foc mic, timp de 12-15 minute, pana cand apa se absoarbe.
2. Incalzeste uleiul de masline si adauga cartofii dulci si ciupercile. Caleste-le timp de 5-6 minute.
3. Adauga varza kale, vinul, un praf de sare si piper si gateste-le inca 10-12 minute, amestecand.
4. Legumele calite se adauga peste quinoa, apoi se presara parmezanul ras.
Informatii nutritionale quinoa cu ciuperci, kale si cartofi dulci
Calorii: 361
Grasimi: 12g
Proteine: 13g
Fibre: 6g
Carbohidrati: 51g
Pofta mare!
Sursa: