Rosii coapte cu parmezan

rosii coapte cu parmezan

Reteta de rosii coapte cu parmezan se potriveste de minune aproape oricarui fel principal. Poti alege preparatul pentru a-ti servi ca garnitura sau, pur si simplu, daca ai chef de o gustare sanatoasa si cu putine calorii.

Ingrediente rosii coapte cu parmezan

  • 4 rosii;
  • 30 g de parmezan;
  • 4 lingurite de ulei de masline;
  • o lingurita de oregano taiat marunt;
  • sare si piper negru macinat, dupa gust;

Mod de preparare rosii coapte cu parmezan

  1. Incalzeste cuptorul la 200 C.
  2. Rosiile se taie pe jumatate si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Se presara parmezan, oregano sare si piper, apoi se toarna uleiul de masline.
  4. Se lasa la cuptor 15 minute.

Pofta mare! 🙂

Valoare nutritionala rosii coapte cu parmezan (per portie)

  • 91 calorii
  • 6 g grasimi (2 g saturate, 4 g monosaturate);
  • 4 mg colesterol;
  • 6 g carbohidrati;
  • 3 g proteine;
  • 2 g fibre;
  • 375 mg sodiu;
  • 363 mg potasiu;

Sursa reteta: eatingwell.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate