Ingrediente salata cu vinete coapte, spanac si feta
- 1 vanata mare, taiata cuburi;
- 3 linguri ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- 300 g spanac;
- 100 g quinoa;
- 100 g branza feta;
- sare si piper;
Mod de preparare salata cu vinete coapte, spanac si feta
- Preincalzeste cuptorul la 200℃.
- Amesteca bucatile de vanata cu 2 linguri de ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper.
- Transfera bucatile de vanata pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si introdu-o in cuptorul incins in prealabil.
- In timp ce vanata se coace, incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie care nu lipeste. Adauga spanacul si un catel de usturoi pisat. Ia tigaia de pe foc cand spanacul este gata.
- Cand vanata este coapta, o poti transfera in tigaia cu spanac.
- Adauga quinoa si inca un catel de usturoi tocat peste amestecul de vanata coapta si spanac.
- Amesteca bine ingredientele, apoi presara branza rasa deasupra.
Sa aveti pofta! 🙂
Sursa reteta: http://juliasalbum.com