Salata de cartofi cu ierburi si usturoi

salata de cartofiSalata de cartofi cu ierburi si usturoi

O salata pe cat de satioasa, pe atat de aromata!

Portii: 6

Timp de pregatire: 10 minute

Timp de gatire efectiv: 80 min

Ingrediente:

1 kg de cartofi

1 ceapa rosie

80ml de ulei de masline extravirgin

1 telina toccata fin

1 usturoi mic zdobit

¼ cana de patrunjel proaspat

¼ ceasca de frunze de oregano proaspete

Mod de preparare:

1. Incalzeste cuptorul la 220°C. Inveleste fiecare cartof si ceapa in folie si  si aseaza-le pe o tava, apoi bag-o la cuptor pentru 70 – 80 min. Scoate-le din cuptor si curate-le de coaja, pune-le deoparte sa se raceasca pentru cateva minute. Toaca-le in bucati mari.

2. Pune bucatile de cartofi, uleiul, telina si usturoiul intr-un castron mare. Adauga sare si piper dupa gust si amesteca usor. Adauga ceapa, patrunjelul si oregano si amesteca.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 340, Proteine 19g, Fibre 5,5g, Carbohidrati 36g.

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate