Ingrediente salata de linte cu branza feta
- sucul de la ½ lamaie;
- 2 linguri ulei de masline;
- ½ lingurita de cimbru uscat;
- sare de mare si piper;
- 200 g linte fiarta;
- 100 g branza feta;
- 1 castravete;
- 1 tulpina de telina;
- 2 rosii;
- 1 ardei gras rosu;
- ½ ceapa rosie;
- menta;
- patrunjel;
Mod de preparare salata de linte cu branza feta
1. Amesteca sucul de lamaie, uleiul de masline si cimbrul intr-un recipient. Asezoneaza cu sare si piper.
2. Adauga intr-un vas de dimensiuni mari lintea, branza data pe razatoare si legumele tocate.
3. Adauga dressingul din lamaie, ulei de masline si cimbru, iar apoi menta si patrunjelul tocate marunt.
4. Se lasa la frigider timp de 1-2 ore, apoi se serveste. Este ideala si pentru a doua zi.
Pofta mare!