Ingrediente salata de primavara cu pui, mazare si ceapa verde
- 100 g caju crud;
- 1 lingura de otet;
- sare dupa gust;
- piper rosu dupa gust;
- 500 g piept de pui;
- 200 g mazare fiarta;
- 1 legatura de ceapa verde;
- marar;
- 1 salata verde/arugula/laptuca;
Mod de preparare salata de primavara cu pui, mazare si ceapa verde
- Lasa cajuul la inmuiat in apa clocotita timp de 30 de minute, dupa care scurge-l.
- Adauga cajuul in blender, impreuna cu 100 ml de apa, otetul, sarea si piperul si mixeaza pana cand amestecul devine omogen.
- Fierbe pieptul de pui si taie-l in bucati mici dupa ce se raceste.
- Adauga peste pieptul de pui pasta de caju, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si amesteca bine.
- Serveste impreuna cu salata.
Pofta mare! 🙂
Sursa: www.wholefoodsmarket.com