Salata de radacinoase si branza feta

salata radacinoase feta

Salata de radacinoase si branza feta

Portii: 4

Timp de pregatire: 20-30 min

Ingrediente:

4 bulbi de sfecla curatati si taiati

2 bulbi de fenicul, curatati si taiati in bucatele

2 pastarnaci curatati si taiati

75g de frunze de salata, andive, patrunjel, spanac etc.

50g branza feta

1 linura seminte de dovleac

1 cana de baby carrots (morcovi micuti)

2 linguri otet balsamic

2 linguri miere

1 lingura mustar

2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

1. Incalzeste cuptorul la 180°, aseaza o folie de copt pe o tava si pune sfecla, feniculul, pastarnacul si morcovii, apoi stropeste-i cu putin ulei de masline si adauga piper sau alte condimente dupa gust.  Lasa la cuptor 20-30 minute, in functie de cat de crocante le doresti.

2. Pentru dressing, combina mustarul, otetul, mierea si uleiul intr-un castronel si amesteca bine, pana la omogenizare.

3. Combina intr-un castron mare legumele de la cuptor, frunzele de verdeata si branza faramata si amesteca usor. Toarna dressingul deasupra si presara semintele de dovleac.

Pofta buna!

Continut nutritiv per portie: Calorii 200, Grasimi 6g (Saturate 1.5g), Fibre 11g, Carbohidrati 30g, Proteine 10g.

 

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate