Ingrediente salata de rosii, sparanghel si branza de capra
- 200 g paste;
- 12 bucati sparanghel;
- 12 rosii cherry;
- 4 linguri ulei de masline;
- sare si piper dupa gust;
- 1 ceapa medie;
- 2 linguri suc de lamaie;
- 1 lingurita ierburi aromatice;
- 1 lingura mustar Dijon;
- 2 linguri miere;
- 50 g masline fara samburi;
- 100 g branza de capra;
- 50 g arugula;
Mod de preparare salata de rosii, sparanghel si branza de capra
- Incalzeste cuptorul la 200 grade.
- Gateste pastele conform instructiunile inscrise pe ambalaj.
- Asaza sparanghelul pe o tava pentru copt. Presara 1 lingura de ulei de masline deasupra, sare si piper dupa gust.
- Adauga rosiile si introdu tava la cuptor timp de 6 minute. Cand sunt gata, scoate tava din cuptor, lasa ingredientele sa se raceasca, iar apoi taie sparanghelul in bacati mici si rosiile cherry in jumatati.
- Amesteca ceapa tocata marunt cu sucul de lamaie, ierburile aromatice, mustarul si mierea. Adauga 3 linguri de ulei, sare si piper, apoi amesteca.
- Pune pastele, sparaghelul, rosiile, maslinele si arugula intr-un bol. Amesteca si adauga dressingul. Amesteca din nou, apoi presara branza maruntita.
Pofta mare!
Sursa: www.myrecipes.com