Salata de rosii, sparanghel si branza de capra

salata de rosii sparanghel si branza de capra

Ingrediente salata de rosii, sparanghel si branza de capra

  • 200 g paste;
  • 12 bucati sparanghel;
  • 12 rosii cherry;
  • 4 linguri ulei de masline;
  • sare si piper dupa gust;
  • 1 ceapa medie;
  • 2 linguri suc de lamaie;
  • 1 lingurita ierburi aromatice;
  • 1 lingura mustar Dijon;
  • 2 linguri miere;
  • 50 g masline fara samburi;
  • 100 g branza de capra;
  • 50 g arugula;

Mod de preparare salata de rosii, sparanghel si branza de capra

  1. Incalzeste cuptorul la 200 grade.
  2. Gateste pastele conform instructiunile inscrise pe ambalaj.
  3. Asaza sparanghelul pe o tava pentru copt. Presara 1 lingura de ulei de masline deasupra, sare si piper dupa gust.
  4. Adauga rosiile si introdu tava la cuptor timp de 6 minute. Cand sunt gata, scoate tava din cuptor, lasa ingredientele sa se raceasca, iar apoi taie sparanghelul in bacati mici si rosiile cherry in jumatati.
  5. Amesteca ceapa tocata marunt cu sucul de lamaie, ierburile aromatice, mustarul si mierea. Adauga 3 linguri de ulei, sare si piper, apoi amesteca.
  6. Pune pastele, sparaghelul, rosiile, maslinele si arugula intr-un bol. Amesteca si adauga dressingul. Amesteca din nou, apoi presara branza maruntita.

Pofta mare!

Sursa: www.myrecipes.com

3/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate